Welkom in Giessenburg

een dorp in gemeente Molenlanden

Wellicht kent u Giessenburg al. Bent u hier opgegroeid en wilt u hier niet meer weg. Of komt u nog maar net in Giessenburg kijken, maar bent u aangenaam verrast door de mooie ligging van het dorp. Ziet u uzelf al wonen in één van deze prachtige woningen? 

Giessenburg, een gemoedelijk dorp in de gemeente Molenlanden, heeft veel in huis. Op een paar auto-minuten van de A15 kun je landelijk wonen. Weiland, weidse uitzichten, het riviertje de Giessen, molens, natuur, het is allemaal voorhanden.

Het dorp Giessenburg heeft voor jong en oud veel te bieden. Er is een actief verenigingsleven, op giessenburg.nl zijn de vele activiteiten in beeld gebracht. Naast een uitgebreid winkelcentrum met delicatesse winkels, supermarkt, drogisterij, snackbar en een Chinees is er een mooi openbaar zwembad ‘De Doetsekom’, zijn er prachtige tennisbanen en een nieuwe sportschool.

Voor feesten en partijen kan je terecht bij zalencentrum De Til. Ook de ‘Graanbuurt’ heeft veel te bieden. U kunt er landelijk winkelen en genieten bij eigentijdse winkels met een buitengewoon assortiment. Kortom een dorp met vele mogelijkheden.

Aan de westkant van het dorp heeft een oud boerenbedrijf plaatsgemaakt voor een nieuwe ontwikkeling, het nieuwbouwproject “De Groene Wei”.

De Groene Wei

“Royaal en duurzaam wonen in een rustige en natuurrijke omgeving”

Ontwikkeling

Hakgriend 26
3371 KA H'veld-G'dam

tel. 0184 677 200
stuur een e-mail

Verkoop

Dorpsstraat 28
3381 AG Giessenburg

tel. 0184 65 40 10
stuur een e-mail →

© De Groene Wei | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring