Het project

Na een lange dag is er niets fijner dan thuiskomen in een oase van rust. Dat kan in De Groene Wei. De Groene Wei is een eigentijds nieuwbouwproject waar duurzaamheid, ruimte, royaal wonen, rust en veiligheid samen komen.
Het plan is ruim van opzet. Er komen 12 levensloopbestendige woningen, aan de achterzijde grenzend aan een mooi stukje natuur. Royale woningen met het gehele woonprogramma op de begane grond. Daarnaast komen er 4 vrijstaande woningen met vrij uitzicht op het landschap. Duurzaamheid is standaard en alle woningen worden gasloos uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen.

Naast de 12 levensloopbestendige en 4 vrijstaande woningen komt er in de Groene Wei een 3-laags woonzorggebouw met huurappartementen voor bewoners met een zorgvraag. Samen vormen ze een besloten, lommerrijke woonbuurt. Hier geniet u van de natuurrijke omgeving en van de gemakken van wonen in het dorp. De Groene Wei verrijst namelijk vlak bij het centrum van Giessenburg. Zo wandelt u vanuit huis zo naar de winkels. 

De Groene Wei dankt zijn naam niet alleen aan de omgeving, maar ook aan het duurzame karakter. Alle woningen worden gasloos en op de daken liggen straks zonnepanelen. De woningen zijn dus helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Dat is fijn voor het milieu én het scheelt in de maandelijkse woonlasten.

De voordelen

van een nieuwbouwwoning

  • Lager energieverbruik = lagere energiekosten;
  • U betaald geen overdrachtsbelasting;
  • U krijgt garantie op de woning;
  • De eerste jaren heeft u nagenoeg geen onderhoud;
  • De woningen zijn gasloos, dus voorbereid op de toekomst;
  • De woningen voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid en duurzaamheid.

Royaal en duurzaam wonen in een rustige en natuurrijke omgeving

De Groene Wei

“Royaal en duurzaam wonen in een rustige en natuurrijke omgeving”

Ontwikkeling

Hakgriend 26
3371 KA H'veld-G'dam

tel. 0184 677 200
stuur een e-mail

Verkoop

Dorpsstraat 28
3381 AG Giessenburg

tel. 0184 65 40 10
stuur een e-mail →

© De Groene Wei | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring